Willemsbrug Vilvoorde/Grimbergen afgesloten van 1 tot 19 augustus 

Willemsbrug Vilvoorde/Grimbergen afgesloten van 1 tot 19 augustus 

De Willemsbrug over het insteekdok van het Zeekanaal Brussel-Schelde tussen Grimbergen en Vilvoorde zal van 1 tot en met 19 augustus worden afgesloten voor onderhoudswerken. Voor het wegverkeer is een omleiding voorzien.

Willemsbrug Vilvoorde/Grimbergen afgesloten van 1 tot 19 augustus 

Een gespecialiseerd aannemer zal van maandag 1 augustus 6.00 u tot en met vrijdag 19 augustus 18.00 u onderhoudswerken uitvoeren aan de Willemsbrug over het insteekdok van het Zeekanaal Brussel-Schelde op de grens tussen Grimbergen en Vilvoorde. 

De oude houten geleidingsbalken op de brugpijlers, die de brug beschermen bij aanvaring, zullen worden vervangen door nieuwe exemplaren uit kunststof. De aannemer zal de werken grotendeels vanop een ponton op het water uitvoeren bij geopend brugdek. Dat betekent dat de brug tijdens de werken niet toegankelijk zal zijn voor verkeer. 

Voor alle weggebruikers in beide richtingen is een omleiding voorzien via Cokeriestraat, Woluwelaan, Mechelsesteenweg, Cyriel Buyssestraat en Jan Frans Willemsstraat. We voeren de werken bewust in de zomervakantie uit, omdat die periode doorgaans verkeersluwer is. Zo proberen we de hinder te beperken.

Laatste nieuws

Top